Šodien FK Liepāja/Mogo oficiāli paziņo, ka no kluba prezidenta amata pēc abpusējas vienošanās ir aizgājis kluba dibinātājs Māris Verpakovskis.

2014.gadā Māris Verpakovskis beidza sava profesionālā futbolista karjeru, lai dibinātu jaunu futbola klubu dzimtajā pilsētā Liepājā. Šo 5 sezonu laikā liepājnieki izcīnīja Latvijas čempionu titulu 2015.gadā, kā arī 2017.gadā izcīnīja Latvijas Kausa trofeju. Iepriekšējā sezonā FK Liepāja/Mogo izcīnīja 2.vietu, bet šogad ir jāsamierinās ar 4.vietu turnīra tabulā.

Lēmums pamest Biedrības “FK Liepāja” valdi, kā arī FK Liepāja/Mogo prezidenta amatu ir saistīts ar ģimenes apstākļiem, “Ģimene vienmēr cerēja uz to, kad beigšu futbolista karjeru vairāk būšu mājās, bet tagad viņi mani redzēja vēl mazāk, jo visu laiku atrados Liepājā, bet ģimene Jūrmalā un pārvākties uz vēju pilsētu nebija iespējams, tādēļ bija jāpieņēm šāds lēmums. Lēmums nebija viegls, protams, ka šī bija mana otrā ģimene, bet zinu, ka aizejot to atstāju gādīgās rokās un viss būs kārtībā”, tā komentēja Māris Verpakovskis.

FK Liepāja/Mogo vēlas pateikt lielu paldies ne tikai komandas vārdā, bet arī visas pilsētas vārdā, par ieguldīto laiku un darbu, lai Liepājā atdzimtu futbola klubs, lai šis klubs būtu viens no spēcīgākajiem Latvijā, to pierāda izcīnītās medaļas un tituli. Esam bijuši kopā gan veiksmes brīžos, kā arī ne tik veiksmīgās reizēs, Tu esi iemācījis jaunajiem futbolistiem ko nozīmē darba ētika, ko nozīmē ja cenšas, tad visi mērķi ir sasniedzami. Novēlam Tev sasniegt visu iecerēto nākotnē, esam pārliecināti, ka vēl mūsu ceļi krustosies. Paldies Tev Māri!

 

FK Liepāja/Mogo

FOTO : Mārtiņš Sīlis