Šodien, FK Liepāja/Mogo aizvadīja kārtējo spēli treniņnometnē Kiprā, šoreiz pretiniekos Maskavas Spartak II, ar rezultātu 3:0 uzvaru svinēja liepājnieki, visus vārtus gūstot 1.puslaikā beigās.

Spēlei Tamazs Pertija sākumsastāvā laida : Raļkevičs, Jemeļins, Tobers, Gonzalo, Keita, Jurkovskis, Hmizs, Kozlovs, Strumia, Karašausks, Grebis.

Spēles sākums labāk padevās Maskavas Spartak II komandai, kura rādīja ļoti labu bumbas kontroli un tehniku, kā arī pirmie izveidoja kaut cik nopietnus momentus. Liepājnieki ļoti labi darbojās aizsardzībā un lēnām sāka kāpināt tempu. Spēles temps bija augsts un no malas skatoties nebija redzams, ka FK Liepāja/Mogo spēlē jau trešo spēli trijās dienās. Puslaikā pusē liepājnieki izveidoja pirmo kaut cik nopietnu bīstamu situāciju pie pretinieku vārtiem, bet pēc Karašauska izraušanās tika fiksēta aizmugure. Puslaika pēdējās 10 minūtēs Maskavas Spartak II saņēma aukstu dušu, FK Liepāja/Mogo viņu vārtos sabēra trīs bumbas, pirmais bija Karašausks, kurš pēc individuāla reida un aizsarga apspēlēšanas neatstāja nekādas cerības vārtsargam 1:0. Ilgi nebija jāgaida, kad Tobers rezultātu palielināja, tikko kā ielauzies soda laukumā bumbu raidīja vārtu tālajā apakšējā stūrī 2:0. Maskavas Spartak II pēc centra izspēles zaudēja atkal bumbu un tad jau pirmais bija Strumia, kurš arī ilgi nevilcinoties no 16 metriem guva komandas 3 vārtus, ejot atpūtā 3:0.

2.puslaikā laukumā devās liepājnieki bez sastāva izmaiņām, bet pēc spēlētām 12 minūtēm pirmās maiņas veica Pertija Jurkovska vietā devās laukumā Šlampe, bet Grebi nomainīja Karlsons. Pēc neilga laika arī Karašausks pameta laukumu, bet viņa vietā devās Apiņš. Maskavas Spartak II centās rezultāta starpību samazināt, bet vienmēr patraucēja liepājnieku aizsardzība, vai glāba Raļkevičs. Pēc nospēlētām 20 minūtēm laukumā devās Dobrecovs un Ķipsts, kas attiecīgi nomainīja Toberu un Keita.Tamazs Pertija turpināja mainīt sastāvu, ļaujot spēlēt pilnīgi visiem spēlei pieteiktajiem 70.minūtē laukumā devās Ķigurs, kurš nomainīja Hmizu, bet pēc tā sekoja vārtsargu maiņa, vārtos stājās Zviedris, kurš pirmo reizi iesaistījās kādā no spēlēm Kipras treniņnometnē, kā arī Krautmanis nomainīja Igoru Kozlovu.

Turpinoties spēlei, laukumā nebija redzemi asumi, kādi bija iepriekšējā spēlē pret Krasnodar II, abas komandas rādīja labu sniegumu, bet bumba vairāk atradās laukuma vidusdaļā neapdraudot ne vienus ne otrus vārtus. 80.minūtē pēdējo maiņu veica FK Liepāja/Mogo, kas bija piespiedu maiņa, nelielā savainojumā iedzīvojās Jemeļins un laukumā devās Oskars Kļava, kurš jau otro reizi pirms sezonas aizlāpa robu sastāvā.

Spēles rezultāts nemainījās un FK Liepāja/Mogo svinēja uzvaru ar 3:0.

Nākamo spēli, kas būs arī pēdējā liepājnieki aizvadīs 16.februārī pret Maskavas Lokomativ II komandu, bet 19.februārī atgriezīsies Latvijā, kur turpinās gatavoties sezonai.

 

autors : fkliepaja.lv