Šodien, 6.februārī FK Liepāja/Mogo gatavojoties gaidamajai sezonai, Kiprā aizvadīja pārbaudes spēli ar Belgradas Partizan, liepājnieki svinēja uzvaru ar rezultātu 1:0, vienīgo vārtu autors Artūrs Karašausks.

FK Liepāja/Mogo sākumsastāvs : Raļkevičs, Ivanovs, Jemeļins, Gonzalo, Keita, Jurkovskis, Strumia, Torres, Kozlovs, Karašausks, Apiņš.

Ja liepājniekiem šī bija pirmā pārbaudes spēle treniņnometnes ciklā, tad pretiniekiem jau tā bija viena no pēdējām, lai pēc iespējas labāk sagatavotos gaidāmajai spēlei Eiropas līgā un vietējā čempionāta turpinājumam. Spēles sākumā abas komandas vairāk domāja par savu vārtu drošību nekā apdraudēja pretinieku vārtus. Pirmā bīstamā situācija tika izveidota tieši pie liepājnieku vārtiem, bet Raļkevičs pretinieku tālšāvienu tvēra. Turpinājumā FK Liepāja/Mogo vairāk centās kontrolēt bumbu, kas arī deva vārtu gūšanas iespējas. Ļoti labi vairākkārtīgi atvērās Karašausks, kurš sagādāja lielākās galvas sāpes pretinieku aizsardzībai. Lai arī abas komandas izveidoja ne mazums bīstamus uzbrukumus rezultāts palika nemainīgs līdz pat puslaika izskaņai, kad savu vārdu teica pieminētais Karašausks, lielu darbu izdarīja Seydina Keita, kurš divcīņā izcīnīja bumbu, kas nonāca pie Karašauska, kurš no metriem 18 bumbu raidīja vārtos 1:0 ejot atpūtā.

2.puslaikā Tamazs Pertija nomainīja pilnīgi visus 11 spēlētājus, laukumā devās – Sopots, Gucs, Hmizs, Ķipsts, Šlampe, Krautmanis, Tobers, Ķigurs, Dobrecovs, Grebis, Karlsons.

Spēles otro nogriezni labāk iesāka pretinieki, kas kontrolēja bumbu un tikai Sopota veiksmīga spēle glāba liepājniekus no vārtu zaudējuma. Lai arī kā Belgradas Partizan centās izlīdzināt rezultātu, tas neizdevās, liepājnieki ļoti labi darbojās aizsardzībā un spēja dzēst visas briesmas savā soda laukumā. Ne tikai tika dzēstas briesmas, bet FK Liepāja/Mogo lika arī pretinieku vārtsargam rādīt meistarību, ļoti labi uzbrukumā izrāvās Dobrecovs, kuram bija ļoti laba iespēja gūt vārtus, bet šoreiz sita tieši vārtsargam virsū. Pēc neilga laika Karlsons ar galvu bumbu raidīja vārtos, bet tika fiksēta aizmugure. Spēles izskaņā Belgradas Partizan uzbrukumi palika aizvien bīstamāki, bet līdz rezultāta izlīdzināšanai neviens uzbrukums nenonāca, spēle noslēdzās ar liepājnieku uzvaru 1:0.