Šodien FK Liepāja/Mogo aizvadīja treniņspēli pret 1.līgas komandu FK Tukums 2000 izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 11:0

1.puslaikā Tamazs Pertija laida laukumā spēlētājus, kuri vairāk ir nākuši laukumā no rezervistu soliņa – Ivanovs, Kļava, Tomič, Kārkliņš, Luka, Diop, Grebis, Eristavi, Shevchuk, Ķigurs.

Jau no spēles sākuma liepājnieki pārliecinoši kontrolēja notikumus spēlē un pēc neilga laika jau izvirzījās vadībā, kad Ivanovs bija precīzs ar galvu un izvirzīja vadībā FK Liepāja/Mogo. Pēc gūtiem vārtiem liepājnieki turpināja dominēt neļaujot pretiniekam izveidot nevienu nopietnu momentu pie Raļkeviča sargātajiem vārtiem. 1.puslaiks noslēdzās jau ar graujošu 4:0.

2.puslaikā FK Liepāja/Mogo sastāvā tika veiktas 10 maiņas, nomainīti tika visi laukuma spēlētāji un sūtīti svaigi – Karlsons, Karašausks, Lebamba, Afanasjevs, Strumia, Torres, Keita, Gueye, Tomkovič, Jurkovskis, bet pretiniekiem tika lieli spēlētāju resursi nebija pieejami, tādēļ arī loģiski, ka 2.puslaikā vēl vairāk laukumā dominēja liepājnieki gūstot vēl 7 bez atbildes vārtus. Artūrs Karašausks vienkārši plosīja pretinieku aizsardzību visos variantus. Nostādot beigu rezultātu 11:0, rezultatīvākais komandā Karašausks ar 6 gūtiem vārtiem.

 

autors : fkliepaja.lv

FOTO : fkliepaja.lv