Šodien 29.jūnijā 19:45 pēc vietējā laika Ziemeļīrijas galvaspilsētā Belfāstā, FK Liepāja aizvadīs Eiropas līgas kvalifikācijas spēli pret vietējo FC Crusaders.

Liepājnieki uz Ziemeļīriju devās 28.jūnijā, kad ar līgumreisu no Liepājas devās uz Belfāstu, ierodoties Belfāstā FK Liepāja apmetās nelielā viesnīcā netālu no stadiona. Vakarā tika aizvadīts viegls pirms spēles treniņš kurā piedalījās visa komanda, kā arī uz treniņu paspēja ierasties galvenais treneris Tamazs Pertija, kurš vēl no rīta atradās Parīzē un kārtoja vīzu uz Ziemeļīriju. Ar komandu uz pirmo kvalifikācijas spēli nedevās vairāki leģionāri, kuriem nespēja laicīgi iesniegt dokumentus, lai nokārtotu vīzas. Keita, Gueye, Eristavi, Tomkovič, palika Liepājā un piedalīsies vienīgi atbildes spēlē 6.jūlijā, tā pat ar komandu nedevās Raļkevičs, kurš kārto eksāmenu uz Latvijas pilsonību un arī viņam dēļ vīzas šī spēle ies secen.

Komanda gatavojas spēlei nomināli šī brīža spēcīgākā sastāvā, ir nelielas mikrotraumas Ķiguram un Ikauniekam, bet pirms spēles treniņā piedalījās abi spēlētāji, kā arī šodienas pieteikumā ir abi.

Šodienas rītā norisinājās oficiālā tikšanās ar UEFA delegātu, spēles tiesnešiem un pretinieku komandas pārstāvjiem. Liepājnieki spēli aizvadīs sev diezgan ierastajās baltajās formās, bet vārtsargs būs dzeltens.

Spēles sākums 19:45 pēc vietējā laika, pēc Latvijas laika 21:45.

Zināms, ka uz šo spēli ieradīsies ari vairāki desmiti FK Liepāja atbalstītāji, kuri dzīvo Belfāstā, arī šeit būs jūtams atbalsts liepājniekiem.

FK Liepāja pēc spēles no stadionā taisnā ceļā dosies uz lidostu, Liepājā komanda ieradīsies agri no rīta.

autors : fkliepaja.lv

FOTO : fkliepaja.lv