Šodien, 15.jūnijā, FK Liepāja/Mogo komandas sastāvu papildina Jānis Ikaunieks, kurš uz īres tiesībām tiek izīrēts no Francijas augstākās līgas komandas FC Metz.

Jānis Ikaunieks pārstāvēja FK Liepāja/Mogo 2014.gada sezonā, kad kļuva arī par virslīgas labāko spēlētāju, gūstot 23 vārtus. Pēc sezonas Jānis Ikaunieks pārcēlās uz FC Metz. 2016.gada sezonā Jāni izīrēja Grieķijas augstākās līgas klubam AE Larisa, kur aizvadīja visu sezonu, bet šogad atgriezās mājās, līgums parakstīts līdz sezonas beigām.

Šobrīd tiek kārtotas pēdējās formalitātes, lai jau svētdien Jānis Ikaunieks varētu iziet laukumā FK Liepāja/Mogo 100.virslīgas spēlē, Kurzemes derbijā pret FK Ventspils.

Piektdien, 16.jūnijā, 14:00 tiks atvērts FK Liepāja/Mogo oficiālais fanu atribūtikas veikals, kurš atradīsies Peldu ielā 19, Liepājā. Atvēršanas svētkos piedalīsies ar Jānis Ikaunieks un visa FK Liepāja/Mogo komanda, būs iespēja nofotogrāfēties, saņemt autogrāfus un uzdot sev interesējošos jautājumus. Veikalā būs iespēja iegādāties jauno sezonas fanu atribūtiku un ar laiku arī spēles biļetes, abonementus un spēlētāju kartiņas.