Trešdien, 7.jūnijā FK Liepāja/Mogo aizvadīja pārbaudes spēli pret Viļņas Žalgiris, sīvā cīņā tika izcīnīta uzvara 1:0, vienīgo vārtu autors Kristaps Grebis.

Liepājnieki spēlei gatavojās ļoti nopietni, un laukumā devās gandrīz spēcīgākais sastāvs, vienīgi rezervē palika Ivanovs un Grebis, bet viņu vietā laukumā bija divi spēlētāji, kas atbraukuši uz pārbaudi. Kā arī vārtos stājās Raļkevičs, kurš vairāk šijā sezonā spēles pavadījis uz rezervistu soliņa, bet Doroševa traumas dēļ, šobrīd visa atbildība gulstas tieši uz Raļkeviču.

1.puslaiks iesākās ar nelielu liepājnieku dominanci, lai arī abas komandas spēlēja diezgan asi un laukumā bieži bija redzama bezkompromisa cīņa, rezultāts palika nemainīgs. Pirmā ļoti labā iespēja radās tieši FK Liepāja/Mogo, kad puslaika izskaņā viens pret pretinieku vārtsargu izskrēja Afanasjevs, bet nedaudz nominstinājās un bumbu atdeva Karašauskam, kurš sita jau aizsarga kājās.

2.puslaikā turpinājās diezgan līdzīga spēle, lai arī dažbrīd Viļņas Žalgiris iespiedu liepājniekus aizsardzības zonā, tas nebija uz ilgu, kad jau liepājnieki to pašu izdarīja pretējā pusē. Pēc spēlētām nepilnām 20 minūtēm laukumā devās Kristaps Grebis, kurš jau pēc neilga laika guva spēles vienīgos vārtus, 73.minūtē 1:0.

Turpinājumā spēle palika vēl asāka, tiesnesim pat bija jāiejaucas ar dzeltenām kartiņām, lai nomierinātu abu komandu spēlētājus. Lai arī Viļņas Žalgiris izveidoja vairākus bīstamus momentus, vienmēr pēdējo vārdu teica Raļkevičs, spēle tā arī noslēdzās ar rezultātu 1:0.

 

autors :fkliepaja.lv

FOTO : Ģirts Gertsons