Piektdien, 19:00 Piņķu stadionā SynotTip futbola virslīgas 10.kārtu atklās SK Babīte/Dinamo un FK Liepāja/Mogo duelis.

FK Liepāja/Mogo, lai arī 1.apli nevar nosaukt par izdevušos, tad 2.aplis iesācies ar divām uzvarām, ne tikai uzvaras, bet uzvaras pret tiešajiem konkurentiem uz vietu labāko trijniekā, izbraukumā uzvarēta Riga FC 2:0, bet savu skatītāju priekšā liepājnieki beidzot spēja uzvarēt, to izdarot pret FK Jelgava 3:0. Teicamā formā šobrīd atrodas liepājnieku uzbrukuma līderis Artūrs Karašausks, kurš jau ir guvis 5 vārtus virslīgā un dala rezultatīvākā spēlētāja godu. Pēc pēdējās spēlēs FK Liepāja/Mogo galvenais treneris Tamazs Pertija apstiprināja, ka šobrīd ir atrasta tā ķīmija ko meklēja jau no sezonas sākuma, komanda rāda ļoti labu sniegumu, ļoti priecīgs par komandas raksturu.

Sezonas pirmajā tikšanās reizē FK Liepāja/Mogo savā laukumā diezgan pārliecinoši apspēlēja SK Babīte/Dinamo futbolistus, tad ar vārtu guvumiem izcēlās Karašausks, Afanasjevs un Hmizs.

Ja FK Liepāja/Mogo pirmajās septiņās spēlēs katrā ielaida vismaz vienus vārtus, tad šobrīd pēdējās divas aizvadītas bez vārtu zaudējumiem, kur liels nopelns ir pieredzējušajam Pāvelam Doroševam, sezonas sākumā mazliet bija zaudējis savu pārliecību, kā arī vietu pamatsastāvā, tad šobrīd jau laukumā redzams ļoti pārliecinošs sniegums, kas ir viens no iemesliem, kādēļ liepājnieki spēj savus vārtus noturēt neskartus.

Vai FK Liepāja/Mogo turpinās uzvaru sēriju, vai SK Babīte/Dinamo kārtējo reizi liks panervozēt virslīgas vieniem no favorītiem, redzēsim jau piektdien.

 

autors : fkliepaja.lv

FOTO : Mārtiņš Sīlis