Svētdien, 21.maijā 18:00 SynotTip futbola virslīgas 9.kārtas ietvaros FK Liepāja/Mogo savu skatītāju priekšā uzņems FK Jelgava.

FK Liepāja/Mogo iepriekšējā kārtā izbraukumā spēja uzvarēt Riga FC ar rezultātu 2:0, tādējādi reabilitējoties par zaudējumu sezonas pirmajā spēlē Liepājā. Lai arī 1.aplī liepājniekiem neizdevās viss kā cerēts un noslēdza to 5.vietā, tad šobrīd FK Liepāja/Mogo jau lēnām sāk rādīt to sniegumu kuru no viņiem gaidīja jau no sezonas sākuma. Viens no galvenajiem komandas vilcējiem ir Artūrs Karašausks, kurš pēdējās spēlēs demonstrē teicamu sniegumu, kas arī ļāvis izcīnīt liepājniekiem divas uzvaras pēc kārtas.

FK Liepāja/Mogo un FK Jelgava 1.aplī tikās Olainē, kad pārāki bija liepājnieki, kas ne tikai spēja atspēlēties, bet arī 80.minūtē izraut uzvaru 2:1. Spēle Olainē paliks atmiņā ar ļoti agresīvu futbolu, kāds ir vienmēr vērojams spēlēs pret FK Jelgava, vairākas dzeltenās kartiņas, vārdu apmaiņas spēlētāju starpā, vienmēr spēlēs ir ļoti skatāmas skatītājiem, jo abas komandas laukumā cīnās par katru laukuma centimetru un viegla uzvara nav nākusi nevienai no komandām. FK Liepāja/Mogo uzvaras gadījumā varēs pakāpties augstāk turnīra tabulā un apsteigt FK Jelgava, bet zaudējums liepājniekus atmetīs atkal nedaudz nost no labāko trijnieka. Vai Karašausks turpinās uguņot, to redzēsim jau svētdien.

FK Jelgava šobrīd atrodas 2.vietā turnīra tabulā ar iekrātiem 15 punktiem. Jelgavnieki tieši tā pat kā svētdienas pretinieki FK Liepāja/Mogo nav zaudējuši pēdējās divās virslīgas spēlēs, kas vēl interesantāk, ka FK Jelgava nav arī zaudējusi vārtus jau divas spēles pēc kārtas. Kā viens no galvenajiem atslēgas spēlētājiem ir Kaspars Ikstens, kurš atbild par vārtu drošību un aizsardzības sakārtotību, bet uzbrukumu veido viens no leģionāriem Rafael Ledesma, kurš ar vārtu guvumu atzīmējās arī iepriekšējā tikšanās reizē pret FK Liepāja/Mogo.

Gaidāmā spēle ir ļoti svarīga abām komandām, šobrīd situācija tabulā ir ļoti blīva un katrs zaudētais punkts var dārgi maksāt sezonas beigās, bet katra uzvara var komandu pacelt augstāk un tuvāk kārotajai 1.vietai turnīra tabulā.

FK Liepāja/Mogo aicina visus atbalsītājus iegādāties biļetes savlaicīgi, iepriekšpārdošanā par 3 eiro, bet spēles dienā, stadiona kasēs biļetes cena 5 eiro.

Tiekamies stadionā !

 

autors : fkliepaja.lv

FOTO : Mārtiņš Sīlis