Sestdien, 22.aprīlī, SynotTip futbola virslīgā FK Liepāja/Mogo aizvadīs izbraukuma spēli Ventspilī pret vietējo FK Ventspils.

Iepriekšējā kārtā liepājnieki piedzīvoja otro zaudējumu sezonā, savu skatītāju pret RFS ar rezultātu 0:1. Šobrīd FK Liepāja/Mogo atrodas diezgan sarezģītā situācijā, pēdējās divās spēlēs piedzīvoti divi sausie zaudējumi, ieskaitot Latvijas Kausa 1/4 finālu pret FK Ventspils, kad liepājnieki kapitulēja 0:3. Gatavojoties gaidāmajai spēlei FK Liepāja/Mogo rindās noskaņojums ir kaujiniecisks, velme pierādīt, ka zaudējums 0:3 bija nejaušība ir katram futbolistam. Liepājnieki gatavojas pilnā sastāvā, spēlētāji kuri nevar doties laukumā traumas dēļ šobrīd nav, bet tas, ka būs sastāva rotācija atšķirībā no iepriekšējās spēles tas ir skaidrs. Šobrīd turnīra tabula ir ļoti blīva, lai arī piedzīvoti divi zaudējumi, tas nav atmetis liepājniekus tālu no labāko trijnieka, līdz 1.vietai turnīra tabulā šķir vienas uzvaras tiesa, ko futbolisti paši saprot un centīsies visu labot jau sestdien.

FK Ventspils sezonu iesākuši daudz labāk nekā Kurzemes kaimiņi, lai arī šobrīd ar 7 punktiem atrodas 2.vietā turnīra tabulā ir labas iespējas pakāpties augstāk ja tiks izcīnīta uzvara savu skatītāju priekšā. Kā arī pozitīvisma šalti dod pārliecinošā uzvara Latvijas Kausā pret FK Liepāja/Mogo. Kā viens no komandas uzbrukuma līderiem, jau kuro sezonu ir Ģirts Karlsons, kurš ir pieskaitāms kā viens no bīstamākajiem uzbrucējiem virslīgā tieši pretinieku soda laukumā un gaisa bumbās, vai viņš spēs sarūgtināt liepājniekus arī sestdien to jau redzēsim laukumā.

Tiekamies stadionā! 

autors : fkliepaja.lv