Sestdien, 15.aprīlī FK Liepāja/Mogo savu skatītāju priekšā uzņēma RFS SynotTip  futbola virslīgas 4.kārtas ietvaros. Ļoti interesantā spēlē minimālu uzvaru izcīnīja viesi RFS 1:0.

FK Liepāja/Mogo  salīdzinot ar iepriekšējo virslīgas spēli bija veikusi visai daudz izmaiņas sastāvā. Rezervē palika Ivanovs un Afanasjevs, bet pat pieteikumā nebija redzami Grebis un Osipovs. Debiju virslīgā piedzīvoja Gueye un kapteiņa apsējs tika uzticēts Keita. 

Spēles sākumā vairāk bumbu kontrolēja viesi, kas arī pirmie izveidoja kaut cik bīstamus uzbrukumus liepājnieku aizsardzības zonā, bet tālāk par labu iespēju netika. 1.puslaika otrā pusē RFS bija teicama izdevība atklāt rezultātu, kad viesu spēlētājs izskrēja pret Raļkeviču aci pret aci, bet bumbu raidīja pāri jau tukšiem  vārtiem. 1.puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0.

2.puslaikā spēle palika ātrāka un agresīvāka, neizpalika arī dzeltenās kartiņas kuras tika parādītas kā vienai tā otrai komandai. Beidzot spēles rezultāts tika atklāts, kad Roberts Uldriķis guva vārtus un nostiprinājās labāko bombardieru augšgalā ar 4 vārtu guvumiem. Turpinājumā liepājnieki centās par visām varītēm rezultātu izlīdzināt, kas arī bija ļoti tuvu, bet izcili vārtos darbojas RFS vārtsargs Māliņš, kurš glāba savu komandu vairākkārtīgi. Spēle noslēdzās 0:1, uzvaru izcīnīja RFS, FK Liepāja/Mogo 4 spēlēs izcīnot 2 uzvaras šobrīd ar 6 punktiem atrodas 4.vietā, bet no līdera Jūrmalas Spartaks atpaliek par 3.

Nākamā spēle jau 22.aprīlī, kad viesos FK Liepāja/Mogo tiksies ar FK Ventspils