Piektdien, 17.martā, 19:00, Olainē FK Liepāja/MOGO aizvadīs SynotTip futbola virslīgas sezonas pirmo izbraukuma spēli, kad tiksies ar iepriekšējā gada medaļniekiem FK Jelgava.

FK Liepāja/MOGO sezonas pirmo spēli aizvadīja savu skatītāju priekšā, kad tika uzņemta ambiciozā Riga FC, ļoti saspringtā spēlē tika piedzīvots minimāls zaudējums 0:1, kas interesanti, ka tieši vienīgos vārtus pretinieku rindās guva iepriekšējās sezonas liepājnieks – Kaspars Gorkšs. Lai arī sezona sākta ar zaudējumu liepājnieku rindās uztraukums nav, galvenais treneris Tamazs Pertija pirms gaidāmas spēles komentēja, ka ir pārliecināts par saviem puišiem un zin uz ko viņi ir spējīgi, FK Liepāja/MOGO sastāvs ir ļoti spēcīgs un to arī mēs parādīsim laukumā. Iespējams, ka kāds vēl nav savā labākajā formā, bet tuvākā laikā jau visi sasniegs optimālo formu. 

FK Jelgava sezonu iesāka nedaudz pozitīvāk kā liepājnieki, izcīnīta uzvara pār virslīgas debitantiem Babīte/Dinamo, lai arī 3 punkti kabatā ar spēli noteikti jelgavnieki nav ļoti apmierināti, ne tikai izcīnīta minimāla uzvara 1:0, bet spēles gaitā bija iespēja šo uzvaru izsēt, kad teicamu izdevību nespēja realizēt Babīte/Dinamo uzbrucējs, bumbu raidot garām tukšam vārtu stūrim.

Gaidāmā spēle abām komandām ir ļoti svarīga, FK Liepāja/MOGO uzvaras gadījumā liepājnieki nekur tālu nebūs palaiduši konkurentus un sezonas pirmās spēles zaudējums būs aizmirsies, bet ja rezultāts būs savādāks, tad FK Liepāja/MOGO līdzjutēji jau ne ar to labāko noskaņojumu sagaidīs savu komandu mājās.

 

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis