Sestdien stadiona “Daugava” rezerves laukumā 16:00, FK Liepāja uzsāks cīņu 2017.gada SynotTip futbola virslīgā, kad savu skatītāju priekšā uzņems Riga FC.

Iepriekšējā sezona liepājniekiem bija gaužām neizdevusies, ne vien nespēja nosargāt 2015.gadā izcīnīto čempiona titulu, bet arī palika ārpus medaļām. Pēc iepriekšējās sezonas FK Liepāja šķīrās no sava galvenā trenera Viktora Dobrecova, vietā ņemot gruzīņu speciālistu, Latvijas futbolā pazīstamu treneri – Tamazu Pertiju.

FK Liepāja aizvadījusi ļoti smagu un intensīvu sagatavošanās posmu, lai arī neaizvadīja treniņnometni siltajās zemēs, komanda ir sagatavojusies par 100% jaunajai sezonai. Salīdzinoši ar iepriekšējām sezonām FK Liepāja sastāvs ir diezgan mainījies. Prom ir devušies Gorkšs, Ikaunieks, Kamešs, Savaļnieks, leģionāri Brtan un Kluk, bet klāt nākuši jauni spēki gan no Senegālas, Gruzijas, kā arī sastāvā atgriezušies Strumija un Tomič. Kā vieni no skaļākajiem papildinājumiem ir Osipovs un Karašausks, abi ļoti labi pazīstami futbolisti galvenajam trenerim.

Šīs sezonas mērķis liepājniekiem ir nemainīgs – labāko trijnieks. Protams, katrs liepājnieks pie sevis cer, ka šis gads atgriezīs pilsētā atpakaļ Latvijas futbola čempionu kausu. 

Riga FC iepriekšējā sezonā debitēja Latvijas futbola virslīgā un priekš debijas ne tas sliktākais sniegums 5.vieta. Protams, ka šī sezona jau tiek gaidīta ar lielāku azartu un 5.vieta tik tiešām vairāk nav tā vieta uz ko komandas vadība cer. Pēc sastāva komplektācijas viena no galvenajām favorītēm uz čempionu titulu ir tieši Riga FC, kas sapulcinājusi vairākus skaļus uzvārdus, Laizāns, Gorkšs, Šabala un citi. Pēc sastāva skatoties cits iznākums kā čempionu tituls Riga FC neapmierinās, bet kā jau zināms, laukumā uzvārdi futbolu nespēlē.

FK Liepāja sezonas pirmās 3 spēles aizvadīs uz mākslīgā seguma, šogad spēles rezerves laukumā varēs vērot bez maksas.

FK Liepāja aicina skatītājus ierasties laicīgi, jo vietas ir ierobežotas.

Tiekamies stadionā ! 

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis