Otrdien, 28.februārī, Liepājā, stadiona Daugava rezerves laukumā FK Liepāja gatavojoties jaunajai sezonai aizvadīja pārbaudes spēli ar Lietuvas virslīgas komandu Klaipēdas Atlantas.

FK Liepāja galvenais treneris Tamazs Pertija laukumā sūtīja gandrīz tādu pašu sastāvu, kā pēdējā Ziemas Kausa spēlē, vienīgi šoreiz spēli sāka ar 4 aizsargiem malā atstājot Jurkovski, bet uzbrukumā devās Karašausks.

Liepājnieki jau no spēles sākuma centās kontrolēt spēli, kas arī lielā mērā izdevās, liepājnieki vairāk kontrolēja bumbu un arī pirmie, kas izveidoja daudz maz bīstamus momentus pie Klaipēdas Atlantas vārtiem.

Lai arī neliels pārsvars piederēja FK Liepāja līdz vārtu guvumam bija nedaudz jauzgaida, tikai 1.puslaika izskaņā liepājnieki atklāja rezultātu, kad precīzs bija Ķigurs. 

2.puslaikā tika veiktas nelielas izmaiņas, pirmā no tām, Jurkovskis devās laukumā Strumijas vietā, bet puslaika turpinājumā vēl tika veiktas vairākas maiņas laukumā nākot Grebim, Kurtišam, Hmizam un Torresam. 2.puslaikā laukumā bija vērojama līdzīga cīņa. Klaipēdas Atlantas centās rezultātu izlīdzināt, izveidojot vairākus bīstamus momentus, bet nekas nenesa augļus, pat izgājiens viens pret vienu ar Raļkeviču bija nesekmīgs. Ko neizmantoja viesi to izmantoja liepājnieki, sākumā rezultātu dubultoja Keita, kas no vārtu priekšas burtiski izcīnīja vārtu guvumu, bet spēles beigās punktu pielika Jurkovska izgājiens pret vārtsargu 3:0.

Pēc spēles FK Liepāja galvenais treneris Tamazs Pertija : “Šodien komanda spēlēja labi ja uz 60%, ne brīdi nebija 100%. Lai arī uzvarējām ar spēli īsti neesmu apmierināts. Šodien spēles rezultāts nebija galvenais.”

 

FOTO : Ģirts Gertsons