Sestdien, 11.februārī, Tallīnā FK Liepāja aizvadīja kārtējo Ziemas Kausa spēli, šoreiz tiekoties ar FC Infonet.

FK Liepāja galvenais treneris laukumā sūtīja šī brīža labāko sastāvu, traumu dēļ uz Tallinu nedevās Tomič, Sadi, kā arī Torres.

FK Liepāja sākumsastāvs pret FC Infonet bija sekojošs : Doroševs, Keita, Ivanovs, Kļava, Hmizs, Strumia, Jurkovskis, Osipovs, Ķigurs, Afanasjevs, Eristavi.

Ar spēles sākumu liepājnieki centās spēlēt ļoti cieši, kas ļāva vairākkārtīgi izveidot bīstamus uzbrukumus pie pretinieku vārtiem. FK Liepāja 1.puslaikā piederēja neliels bumbas pārsvars. 32. minūtē spēles rezultātu atklāja FC Infonet, kad labā pretuzbrukumā tika apspēlēti aizsargi, kā arī liepājnieku vārtsargs Doroševs. Pēc zaudētiem vārtiem FK Liepāja neapstājās, bet gan turpināja uzspiest savu spēli, vairākkārtīgi apdraudot pretinieku vārtus, bet vienmēr kaut kas nedaudz pietrūka noslēguma fāzē. Ejot atpūtā rezultāts 0:1 FC Infonet vadībā.

2.puslaika sākumā Doroševa vietā vārtos devās Raļkevičs, bet pārējais sastāvs palika nemainīgs. 2.puslaikā FK Liepāja turpināja spiedienu uz FC Infonet vārtiem. Aizvien vairāk spēlē bija spiests iesaistīties mājinieku vārtsargs. Jau pēc neilga laika pie FC Infonet vārtiem bija pirmā reālā vārtu gūšanas iespēja, kad no standarta situācijas tālajā vārtu stūrī sita Eristavi, bet arī šoreiz pārāks bija vārtsargs. Lai arī pārsvars piederēja liepājniekiem rezultāts palika nemainīgs, līdz pat spēles izskaņai, kad soda laukumā tika nogāzts uz maiņu nākušais Kristaps Grebis, galvenais tiesnesis norādīja uz 11 metru atzīmi, to devās izpildīt FK Liepāja aizsargs Keita. Keita sita nekļūdīgi 1:1, pēc gūtajiem vārtiem liepājniekiem vēl bija dažas labas iespējas izraut uzvaru, bet tam pietrūka laika, spēle noslēdzās ar neizšķirtu 1:1.

FK Liepāja nākamo Ziemas Kausa spēli aizvadīs 21.februārī, kad tiksies ar FK Utenis Utena, bet 14.februārī FK Liepāja aizvadīs pārbaudes spēli savā laukumā pret Skonto.

autors : fkliepaja.lv

FOTO : Mārtiņš Sīlis