Spēles sākums šodien nedaudz iekavējās, jo pirms spēles bija runas, ka arī šī spēle varētu tikt atcelta, līdzīgi, kā tas notika starp Jūrmalas Spartaks un Riga FC.

Lai arī laukumu klāja sniega kārta spēlei tika dota zaļā gaisma un tā sākās ar 30 minūšu aizkavēšanos 14:30. FK Liepāja sākumsastāvā devās vairāki spēlētāji, kuriem sezonā spēles laiks bija minimāls. Vārtos debitēja 19 gadīgais Zviedris, bet aizsardzībā darbojās Gorkšs, Ivanovs un divi gados jaunie Tumanovs un Gulbis. Kā arī starta 11 bija redzami, tādi spēlētāji kā Afanasjevs, Gucs, Dobrecovs, Bērenfelds, Kurtišs, Strumija.

Jau no spēles 1.puslaika sākuma laukumā dominēja liepājnieki, kas arī vairākkārtīgi bīstami apdraudēja pretinieku vārtus, lai arī iespējas bija daudz rezultāts palika nemainīgs 0:0, līdz brīdim, kad 34.minūtē precīzs bija Marks Kurtišs. Turpinājumā vēl vairāk FK Liepāja centās spiest pretiniekus pie saviem vārtiem un palielināt rezultāta starpību, taču tas nemainījās, pēc 1.puslaika 1:0 vadībā mājinieki.

2.puslaiks iesākās tieši tā pat, kā noslēdzās 1.puslaiks, abas komandas vairāk gaidīja spēles izskaņu, lai noslēgtu sezonu, kura abām komandām šogad nav izdevusies. Vairākas reizes bīstamus reidus uz vārtiem izveidoja mājinieki, bet vienmēr precīzi vārtos darbojās BFC Daugavpils vārtsargs Ņerugals. Bez liekiem asumiem un brīdinājumiem spēle noslēdzās 1:0, kas nozīmēja, ka šogad liepājnieki sezonu noslēguši 4.vietā, bet BFC Daugavpils ir tā komanda, kurai jāatvadas no virslīgas.

FK Liepāja vēlas pateikt lielu paldies visiem atbalstītājiem visas sezonas garumā, jūs bijāt lieliski un turpiniet tādi būt. Tiekamies jau nākošajā sezonā.

 

“Liepāja” – “Daugavpils” 1:0 (1:0)
Vārti: Kurtišs 34′
Brīdinājumi: Litvinskis
Liepāja: Zviedris, Tumanovs, Strumija (Kļava 62′), Gorkšs, Afanasjevs, Gucs (Mickevičs 80′), Dobrecovs, Ivanovs, Bērenfelds, Kurtišs (Grebis 46′), Gulbis
Daugavpils: Nerugals, Riževskis (Kozlovs 46′), Vērdiņš, Volkovs, Fjodorovs, Moezs (Pakers 77′), Falī, Snarskis, Urbāns (Žaldovskis 64′), Skrebels, Litvinskis

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis