Sestdien, 5.novembrī, 14:00 stadionā “Daugava” FK Liepāja aizvadīs pēdējo spēli šijā SynotTip futbola virslīgas sezonā, kad savu skatītāju priekšā uzņems BFC Daugavpils.

Jau kādu laiku FK Liepāja vairāk necīnas par medaļām, kā arī pēc iepriekšējās kārtas bija skaidrs jau šī gada čempions, kas ir Jūrmalas Spartaks. Vēl pirms pēdējā sezonas apļa FK Liepāja bija viena no pretendentēm uz čempionu titulu un stabila medaļu kārotāja, bet viss sagriezās kājām gaisā, vairāki zaudējumi pret lejas gala komandām, kā arī pret tiešajiem konkurentiem liedza liepājniekiem pacīnīties par augstāku vietu kā 4. Šobrīd jau gatavojoties nākamajai sezonai FK Liepāja laukumā dodas spēlētāji kuriem spēles laiks visā sezonā ir bijis mazāks nekā to paši būtu vēlējušies. Iepriekšējā spēlē jau tas pierādījās, ka vārtus guva Dobrecovs, kā arī starta sastāvā laukumā bija redzams Ņikita Bērenfelds. Lai arī sezona nav izdevusies, kā to vēlētos gan komanda, gan tās atbalstītāji, FK Liepāja vēl aizvien var priecāties par lielo atbalstu tribīnēs, pēdējās spēlēs laika apstākļi nav lutinājuši pat rūdītākos fanus, bet vienalga ir tribīnēs dzirdamas dziesmas un atbalsts komandai.

Pēdējā sezonas spēlē dosimies laukumā kā komanda, centīsimies izcīnīt uzvaru, kas būs kā pateicība visiem, kas mūs atbalstīja šijā sezonā, gan veiksmīgos brīžos, gan ne tik veiksmīgos.

FK Liepāja vēlas atgādināt, ka tieši sezonas pēdējā spēlē būs lielā loterijas izloze, kur pie vērtīgām balvām tiks vairāki skatītāji.

Spēles starplaikā tiks izlozēti 3 laimīgie, kas tiks pie jauniem motorolleriem, 3 laimīgie, kas tiks pie jauniem mobiliem telefoniem, kā arī divi laimīgi, kas varēs doties ceļojumā 300 eiro vērtībā no tūrisma aģentūras AP SAULI.

Loterijā piedalās visi tie, kas ir iegādājušies FK Liepāja sezonas mājas spēļu abonementu.

Kā arī tie, kuri ir sakrājuši 5 dažādus kuponus no spēles programmām un ielikuši tos aploksnē un iemetuši loterijas urnā pie atribūtikas stenda līdz sezonas pēdējās spēles starplaikam.

Gaidām visus stadionā uz sezonas noslēguma spēli un lielo loteriju !

 

FK Liepāja