Piektdien, Liepājā, stadionā “Daugava” SynotTip futbola virslīgas 24.kārtas ietvaros tikās FK Liepāja un FK Jelgava. Uzvaru ar rezultātu 3:1 izcīnīja FK Jelgava

Pirms spēles spriedze bija ļoti liela, kā vienai tā otrai komandai ļoti bija vajadzīgi 3 punkti, lai nostiprinātos labāko trijniekā. Zaudējuma gadījumā viena vai otra komanda noslīdētu uz 4.vietu un ar mazām cerībām cīnīties par labāko trijnieku.

FK Liepāja sākumsastāvā bija divas izmaiņas, Ivanova vietā laukumā devās Tumanovs, bet Afanasjeva vietā Torres.

1.puslaika pirmā daļa bija nedaudz haotiska, abas komandas vairāk domāja par aizsardzību nekā apdraudēja pretinieka vārtus. Pirmā reāla vārtu gūšanas iespēja tika izveidota tieši pie viesu komandas vārtiem, kad tikai veiksme un Kaspara Ikstena meistarība ļāva atstāt vārtus neskartus. Turpinājumā abas komandas apmainījās ar bīstamiem momentiem, bet vārti netika gūti, kad 36.minūtē precīzi sita Laukzemis 1:0 FK Jelgava vadībā. Puslaika izskaņā vēl vienus vārtus guva viesi panākot 2:0, kad precīzs ar skaistu sitienu no 16 metru atzīmes bija Perepļotkins, liepājnieki ātri vienus vārtus atguva un ejot atpūtā tablo vēstija 2:1 par labu FK Jelgava.

2.puslaikā liepājnieki sāka nedaudz aktīvāk, centās ātri gūt vārtus, bet FK Jelgava veiksmīgi spēja neitralizēt pretinieku uzbrukumus. Puslaika vidū vārtus gūst Grebis, bet līnijtiesnesis fiksē aizmugures stāvokli, rezultāts paliek nemainīgs 1:2. Turpinājumā vairāk bumbu kontrolēja liepājnieki, bet FK Jelgava atbildēja ar pretuzbrukumiem, kas vairāk kārtīgi izdevās ļoti bīstami. 86.minūtē FK Jelgava guva 3 vārtus spēlē, kas arī bija gala rezultāts 3:1 par labu FK Jelgava.

Pēc šīs uzvaras FK Jelgava nostiprinājās 3.vietā, bet FK Liepāja sev pabojāja izredzes uz medaļām.

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis