Svētdien, 24.jūlijā, stadionā “Daugava” 18:00, atsāksies SynotTip futbola virslīga Liepājā, kad FK Liepāja savu skatītāju priekšā uzņems virslīgas līderus Jūrmalas Spartaks.

FK Liepāja SynotTip futbola virslīgā pēdējo spēli aizvadīja 8.jūlijā, kad ar minimālu rezultātu 1:0 tika pārspēta BFC Daugavpils. Tālāk jau sekoja debija Čempionu līgas kvalifikācijā, kad divu spēļu summā ar rezultātu 0:3 tika atzīts FC Salzburg pārākums.

Pēc Čempionu līgas spēlēm no komandas atvadījās Edgars Gauračs, kurš jau šobrīd ir atgriezies Jūrmalas Spartaks sastāvā un visticamāk, ka būs redzams laukumā svētdien.

FK Liepāja spēlei gatavojas ļoti nopietni, jo šobrīd virslīgas čempionāts ir palicis vienīgais un pats svarīgākais. Pagaidām ar 26 punktiem 14 spēlēs liepājnieki atrodas 2.vietā, bet 3.vietā esošā FK Ventspils iekrājusi 24 punktus 13 spēlēs.

Uzvaras gadījumā FK Liepāja samazinās atstatumu no līderiem līdz 2 punktu robežai, bet cita spēles iznākuma variantā Jūrmalas Spartaks turpinās droši soļot pretī čempionu titulam.

Jūrmalas Spartaks eirokausu sezonu noslēdza nedaudz ātrāk kā liepājnieki, kas arī ļāva vairāk sagatavoties gaidāmajai spēlei, laba iesildīšanās bija Latvijas Kauss, kad tika sagrauti ar rezultātu 10:0 FK Jēkabpils. Rezultatīvākais spēlētājs komandā vēl aizvien ir jaunais Jevgēņijs Kazačoks, kurš šobrīd ir guvis 8 vārtus. Kopā ar Edgaru Gauraču abi veidos vienu ja ne pat pašu bīstamāko uzbrukuma duetu virslīgā.

FOTO : Mārtiņš Sīlis