Svētdien, 26.jūnijā 19:00 stadionā “Daugava” FK Liepāja savu skatītāju priekšā uzņems RFS SynotTip futbola virslīgas 12.kārtas ietvaros.

FK Liepāja pēc diviem sausajiem zaudējumiem pret FK Ventspils un FK Jelgava iepriekšējā kārtā pārliecinoši uzvarēja FS METTA/LU ar rezultātu 3:0, kas ļāva turpināt ķert rokā priekšā esošo FK Ventspils turnīra tabulā. Šobrīd FK Liepāja ar 19 punktiem 11 spēlēs atrodas turnīra tabulas 3.vietā, bet no līderiem Spartaks Jūrmala šķir 6 punkti un 2.vietā esošā FK Ventspils sakrājusi 24 punktus 12 spēlēs. Vēl aizvien rezultatīvākais komandas spēlētājs ir Dāvis Ikaunieks, kurš zīmīgi, ka tieši pret RFS aizvadīs savu pēdējo spēli FK Liepāja sastāvā. Ikaunieks guvis tieši tik pat vārtus, kā Oskars Kļava 4 vārtu abu spēlētāju kontā, bet viņiem seko Edgars Gauračs un Vladimirs Kamešs abiem pa 3 vārtu guvumiem. Svētdien uzvaras gadījumā liepājnieki spēs pietuvoties FK Ventpils līdz 2 punktu deficītam, bet cita rezultāta gadījumā pakaļdzīšanās būs jāatliek uz nākamo spēli.

RFS šogad debitēja virslīgā un to dara diezgan veiksmīgi, lai arī biežāk komanda spēlē neizšķirti nekā uzvar, tā rāda labu sniegumu, kas pierādījās arī pirmajā tikšanās reizē ar FK Liepāja, kad RFS spēja svinēt uzvaru pār liepājniekiem ar rezultātu 1:0.

Rezultatīvākais spēlētājs komandā ir Raivis Andris Jurkovskis kurš tikai pirms sezonas pievienojas komandai atnākot no FK Liepāja uz īres tiesībām. Raivis guvis 4 vārtus un ir pārliecinoši labākais snaiperis komandā. Uzvaras gadījumā RFS spēs pakāpties līdz pat 4.vietai turnīra tabulā, bet zaudējuma gadījumā RFS saglabās 6.vietu, vai arī pat nokritīs līdz 7.vietai turnīra tabulā.

 

FK Liepāja spēlētājs Vladimirs Kamešs : “Iepriekšējā kārtā nospēlējām diezgan veiksmīgi, izcīnījām svarīgu uzvaru pār FS METTA/LU, šobrīd vairāk nevaram atļauties zaudēt punktus. Turpināsim iet uz priekšu un turpinām cīnīties par 3 punktiem katrā spēlē.”