SynotTip virslīgas 8.kārtas  spēlē FK Liepāja Slokā tikās ar Jūrmalas Spartaks, kur ļoti spraigā cīņā liepājnieki svinēja uzvaru 1:0, precīzs spēles 74.minūtē bija Kristaps Grebis.

FK Liepāja uz Sloku devās labā noskaņojumā, izcīnītas divas sausās uzvaras ar vienādu rezultātu 3:0 pret Riga FC un BFC Daugavpils ļāva atrasties stabili 3.vietā turnīra tabulā ar labām iespējam pacelties augstāk.

Sākumsastāvu FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs gandrīz nemainīja vienīgi Gaurača vietā laukumā devās Grebis. Spēles sākumā abas komandas spēlēja piesardzīgi un tikai retu reizi apdraudēja pretinieku vārtus. 1.puslaikā vairāk bumba atradās laukuma vidusdaļā, kā viena tā otra komanda vairāk domāja par savu vārtu drošību nekā par uzbrukumu.

2.puslaikā aktīvi iesāka mājinieki Jūrmalas Spartaks, kas arī izveidoja vairākus bīstamus momentus, bet pārliecinoši vārtos darbojās Pāvels Doroševs. Pēc neilga laika arī FK Liepāja izveidoja labu momentu, lai gūtu vārtus, bet Vladimirs Kamešs no asa leņķa sita garām vārtiem. 2.puslaikā abas komandas spēlēja atklātāku futbolu un vairākkārtīgi spēlē iesaistījās abu komandu vārtsargi. 2.puslaika vidusdaļā laukumā devās bijušais Jūrmalas Spartaks futbolists Romāns Mickevičs, pēc kura stūra centrējuma 74.minūtē rezultātu atklāja Kristaps Grebis.

Turpinājumā Jūrmalas Spartaks centās rezultātu izlīdzināt, vairākkārtīgi centrējot liepājnieku soda laukumā, bet FK Liepāja aizstāvējās disciplinēti un noveda spēli līdz laimīgai uzvarai. Pēc šīs uzvaras FK Liepāja pakāpās uz 2.vietu turnīra tabulā, zemāk pabīdot tieši Jūrmalas Spartaks