Šodien treniņnometnē Turcijā FK Liepāja aizvadīja pārbaudes spēli ar Dānijas Silkeborg IF.

Spēli iesāka nedaudz labāk pretinieki, kas jau 1.minūtē izveidoja bīstamu momentu pie liepājnieku vārtiem, bet Pāvels Doroševs glāba komandu. FK Liepāja bieži vien nospēlēja nedaudz pavirši, kas ļāva pretiniekiem doties uzbrukumā un vienā no tādām epizodēm Silkeborg atklāja rezultātu 1:0. Pēc zaudētiem vārtiem liepājnieki sāka spēlēt aktīvāk un izmantoja pretinieku vājās vietas, kas deva rezultātu, Valerijs Afanasjevs ielaužoties pretinieku soda laukumā tika nogāzts un tiesnesis nozīmēja 11 metru soda sitienu 1:1. Pēc neilga laika ātrā pretuzbrukumā izrāvās Kamešs un jau otro reizi lika kapitulēt pretinieku vārtsargam.

2.puslaikā Silkeborg IF vairāk devās uz priekšu, lai izlīdzinātu rezultātu, kas arī diezgan ātri izdevās, pēc liepājnieku nesaprašanās savā soda laukumā pirmais pie bumbas bija pretinieks un raidīja to Pāvela Doroševa sargātajos vārtos 2:2. Puslaika otrajā daļā laukumā devās Kristaps Grebis, kurš nomainīja Marku Kurtišu, maiņa izdevās ļoti veiksmīga, jo uzvaras vārtus guva tieši Kristaps, pēc cīņas ar pretinieku aizsargiem saņēmis bumbu, raidīja to vārtu tīklā. Spēles rezultāts nemainījās un FK Liepāja izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:2.

FK Liepāja  3:2 Silkeborg IF

Vārti : Afanasjevs, Kamešs, Grebis

Sastāvs : Doroševs, Kļava, Ivanovs, Bērenfelds(Mihadjuks), Šlampe(Kārkliņš), Gucs, Strumia, Afanasjevs, Kamešs(Jurkovskis), Mickēvičs(Gulbis), Kurtišs(Grebis).

 

FOTO : fkliepaja.lv