FK Liepāja gatavošanos sezonai uzsāka jau pagājušā gada decembra vidū, kad kluba treneru korpusam pievienojās jaunais fiziskās sagatavotības treneris – olimpieties Staņislavs Olijars, kurš uzreiz arī veica savas korekcijas komandas pirmssezonas gatavošanās procesā.

Iesākoties jaunajam gadam, Liepājnieki sastāvu pagaidām papilda ar diviem jauniem spēlētājiem, no Jūrmalas Spartaks uz vēju pilsētu pārceļas pussargs Romāns Mickēvičs, bet no finansiāli nomocītā Skonto pārgājis aizsargs Ņikita Bērenfelds, abi šie spēlētāji jau trenējas kopā ar komandu un palīdzēs FK Liepāja startēt Ziemas Kausa izcīņas sacensībās.

Starpsezonā liepājnieki ir atvadījušies no leģionāra Martina Mercau un vārtsarga Raivo Varažinska, kā arī jau šobrīd ir zināms, ka Roberts Savaļnieks un Reinis Flaksis uz īres tiesībām ir pievienojušies virslīgas jaunpienācējiem Riga FC, kopā ar nu jau bijušo Liepājnieku Iļju Šadčinu, kurš nepagarināja savu līgumu ar FK Liepāja.

Šobrīd norit aktīvs darbs pie uzbrucēja piesaistes čempionu sastāvam. FK Liepāja, cer tuvākās dienās panākt vienošanos ar Jūrmalas Spartaks par Edgara Gaurača pievienošanos komandai, tiklīdz visas formalitātes tiks nokārtotas, tā būs gaidāms oficiāls paziņojums.

Par iepriekšējās sezonas labāko vārtu guvēju Dāvi Ikaunieki šobrīd interese ir no vairākiem klubiem, kā atzina FK Liepāja prezidents Māris Verpakovskis : „Šobrīd situācija ar Dāvi ir nedaudz skaidrāka kā tā bija pirms mēneša, Dāvis vēlas doties un pierādīt sevi augstāka līmeņa čempionātā, pagaidām konkrētas komandas nesaukšu, bet tuvākā laikā jau viss būs skaidrs., līdz ar to arī noteikti informēsim savus līdzjutējus par izmaiņām un jauniem papildinājumiem FK Liepāja sastāvā”

 

autors : fkliepaja.lv