Vakar futbola klubs “Liepāja” vēl nepilnā treneru un spēlētāju sastāvā sāka gatavošanos nākamajai sezonai, kurā Latvijas šāgada čempionu galvenais uzdevums neapšaubāmi būs titula aizstāvēšana.

“Liepājas” pirmajā darbadienā pēc atvaļinājuma ar to kopā nebija galvenā trenera Viktora Dobrecova, kurš šonedēļ būs aizņemts UEFA Pro kategorijas treneru kursos Rīgā. Toties līdz ar šās ziemas pirmo nodarbību savus pienākumus ir sācis pildīt FK “Liepāja” treneru korpusa jaunpienācējs, viens no Latvijas visu laiku slavenākajiem vieglatlētiem Staņislavs Olijars, kurš mūsu pilsētas klubā jau ir sācis strādāt par fiziskās sagatavotības treneri. Tāpat darbā jau vakar bija arī V. Dobrecova asistents Mareks Zuntners un vārtsargu treneris Viktors Spole.

FK “Liepāja” spēlētāju rindas pagaidām ir retas – vakar trenējās trīspadsmit futbolistu, starp kuriem bija arī pagaidām vienīgais jaunpienācējs, 1993. gadā dzimušais malējais pussargs Romāns Mickēvičs, kurš Latvijas čempionvienībai ir pievienojies no Jūrmalas “Spartaka”. Pārējie ir vārtsargi Pāvels Doroševs un Gļebs Sopots, aizsargi Pāvels Mihadjuks, Oskars Kļava, Endijs Šlampe, Reinis Flaksis, universāļi Toms Gucs un Krišs Kārkliņš, pussargi Dāvis Ikaunieks, Raivis Jurkovskis, Andris Krušatins, kā arī uzbrucējs Kristaps Grebis.

Attiecībā uz jaunpienācējiem pagaidām citu jaunumu nav, bet klubs apstiprina, ka joprojām turpinās pārrunas par pastiprinājumiem iepriekš definētās divās pozīcijās, kas ir kreisās malas aizsargs un centra uzbrucējs.

 

autors : Kurzemes vārds

FOTO : Andris Gertsons