Oficiāli varam paziņot, ka FK Liepāja un Latvijas nacionālās izlases aizsargs pievienojas Austrijas augstākās līgas klubam SV Mattersburg.

SV Mattersburg šobrīd „Tipico Bundesliga” ieņem 4.vietu ar izcīnītiem 12 punktiem 7 spēlēs. Iepriekšējā sezonā SV Mattersburg izcīnīja 1.vietu Austrijas 1.līgā un šogad atgriezās atpakaļ augstākā līgā. Augstākais sasniegums SV Mattersburg ir 2003/2004.gada sezonā izcīnītā 3.vietā „Tipico Bundesliga” (Austrijas augstākā līgā). Komandas rezultatīvākais spēlētājs ir 24 gadus jaunais Markus Pinks. Bijušais Austrijas U-19 izlases spēlētājs 5 spēlēs guvis 4 vārtus.

Vitālijs Maksimenko FK Liepāja sastāvā aizvadīja 2 spēlēs un atzīmējās ar vienu vārtu guvumu. Interesi par liepājnieku aizsargu SV Mattersburg izrādīja jau kādu laiku, nopietnāka tā palika pēc spēles pret FK Ventspils, kad SV Mattersburg pārstāvji ieradās klātienē vērot Vitāliju Maksimenko. Spēlētājs parādīja ļoti labu sniegumu un savu karjeru turpinās Austrijas augstākās līgas komandā SV Mattersburg. Maksimenko noslēdzis līgumu pēc sistēmas 1+2 gadi.

FK Liepāja vēlas pateikties par ieguldīto darbu un profesionālo attieksmi Vitālijam Maksimenko, novēlam sasniegt savus mērķus un veiksmi jaunajā klubā.

 

FK Liepāja

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis