Piektdien, 17.aprīlī Rīgas Hanzas vidusskolas laukumā 19:00, FK Liepāja aizvadīs „SMSCredit.lv” futbola virslīgas 4.kārtas spēli pret FS METTA/LU

FK Liepāja sezonu iesākuši veiksmīgi, mājas uzvarēti Skonto FC, neizšķirts pret Jūrmalas Spartaks un izbraukumā izrauta uzvara pret sīksto FK Jelgava. Šobrīd liepājnieki ar 7 punktiem 3 spēlēs ierindojas tieši aiz čempioniem FK Ventspils 2.vietā. FS METTA/LU iepriekšējā sezonā teju izkrita no virslīgas ierindojoties pirmspēdējā vietā, kas nozīmēja, ka jāaizvada pārspēles par palikšanu virslīgā. Šī sezona iesākusies diezgan blāvi, 3 spēles un 3 zaudējumi, lai arī pēdējā kārtā piedzīvots tikai minimāls zaudējums pret Skonto FC 0:1. Trīs zaudējumi sezonas sākumā nebūtu, tas pats bēdīgākais, bet, tas, ka vārtu attiecība ir 0:6, tas gan liek satraukties pat pašiem kvēlākiem FS METTA/LU atbalstītājiem.

FK Liepāja iepriekšējā kārtā izbraukumā cīnījās ar FK Jelgava ar kuriem arī būs jātiekas Latvijas Kausa ½ finālā. Spēle izvērtās ļoti skatāma, skaisti vārti abu komandu izpildījumā, asumi, dzeltenās kartiņas, sarkanā kartiņa un spēles izskaņā izrauta uzvara liepājniekiem. Visu aizēnoja FK Jelgava futbolista Arta Jaudzema smagais savainojums gaisa divcīņā ar liepājnieku kapteini Pāvelu Mihadjuku.

FK Liepāja komanda un vadība novēl Artim Jaudzemam ātru atveseļošanos un atgriešanos futbola laukumā.

FK Liepāja spēlētājs Mareks Zuntners : „Lai uzvarētu pretinieku ir jāiesit par vieniem vārtiem vairāk. Skan vienkārši, bet nav tik vienkārši tas izdarāms. Nekādā gadījumā negaidām vieglu spēli, mēs respektējam pretinieku un cienām to. Par katru punktu turnīra tabulā ir jācīnās ļoti smagi un tā arī būs šoreiz. Šādi var raksturot visu čempionātu, katra spēle, katrs pretinieks ir ļoti spēcīgs un vienmēr būs cīņa laukumā par katru laukuma centimetru. FS METTA/LU šogad demonstrē pieaugušu futbolu, virslīgas pieredze nes savus augļus. Izdarīsim ar galveno treneri visu, lai komanda dotos laukumā maksimāli koncentrējusies un motivēta. Ja gribam sasniegt to uz ko ejam, mums ir svarīgs katrs punkts. Nedrīkst būt motivācijas problēmu, nedrīkst nenovērtēt pretinieku. Mēs dodamies laukumā tikai pēc uzvaras katrā spēlē.”

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis